kontakt

Tvrtka: GRANIS d.o.o

Adresa: Graberje 27/A 42000 Varaždin

OIB:46532500248

Ž.R: 2484008-1105429863

Kontakt osoba:

Dražen Pizek

tel: 042/313-278

mob: 099/737-9442

E-mail: info@granis.hr

    O nama…

  • Tvrtka je osnovana 2010. godine s ciljem pružanja što kvalitetnije usluge upravljanja i održavanja stambenih objekata na regionalnom području.

   Granis d.o.o. u program radova uvrštava radove koji proističu iz zakonskih odredbi, odluka, propisa i uredbi kao što su čišćenje i kontrola dimnjaka, ispitivanje vatrogasnih aparata, gromobranskih instalacija, deratizacija i dezinsekcija, servis dizala osiguranje zgrade i drugo te želje suvlasnika preko ovlaštenog predstavnika suvlasnika.
Ono što je najvažnije za zgradu, hitne intervencije u trenu organizira u suradnji sa stručnim ljudima  (u mogućnosti smo organizirati i veće radove na vodovodnom i kanalizacijskom sustavu) za  izvedbu svih vrsta instalacija kao i keramičarske i zidarske radove koji su potrebni stambenoj zgradi.
Izvan djelatnosti hitnih intervencija ( npr. popravci krovova ili fasada ) prikupljamo ponude te u dogovoru sa predstavnikom suvlasnika organiziramo potrebne radove. Naknada upravitelju za obavljanje poslova definirana je Ugovorom. Po želji predstavnik suvlasnika dobiva izvještaj o prihodu i rashodu financijskih sredstava sa posebnog računa stambene zgrade otvorenog u Raiffeisenbank Austria d.d., te  izvještaj o plaćanju suvlasnika. Napominjemo da je žiro račun jedinstven za cijelu zgradu, ali se knjigovodstvo može voditi i po ulazima.
Kako bismo Vam približili našu ponudu, želimo Vam istaknuti bitne prednosti koje nudimo suvlasnicima stambenih zgrada :

  • Otvaranje zasebnog računa zgrade pri poslovnoj banci
  •  Godišnji plan rada provodi se u dogovoru s Vašim željama, sa velikom fleksibilnošću sa naše strane.
  • Ako ste nezadovoljni našim radom moguće je raskinuti ugovor.
  •  Za sve pravne i knjigovodstvene probleme Vaše zgrade brinemo mi. Mjesečno ili po dogovoru od naše strane zgrada dobiva izvještaj o plaćanju suvlasnika te stanje na računu, suvlasnici koji ne plaćaju svoje obveze se redovito utužuju u dogovoru s predstavnikom suvlasnika.
  • Nudimo i usluge čišćenja zajedničkih dijelova stambene zgrade po povoljnoj cijeni, budući da čišćenje zajedničkih dijelova ne naplaćujemo po ugovoru o djelu gdje je porez na takve honorare veći i od 100%, nego imamo ugovore sa tvrtkama za čišćenje, te tako štedimo novac iz vaše pričuve. Prihvaćamo i Vaše sugestije za čišćenje stambene zgrade sa ciljem za što kvalitetnijim pružanjem usluge.
  • Imamo dogovor sa ekipama koje su opskrbljene sa kompletnom opremom za izvršenje hitnih intervencija (dugogodišnjim iskustvom došli smo do spoznaje da je upravo to vrlo bitan faktor za održavanje stambenih zgrada, kvalitetne ekipe hitnih intervencija) te sa kvalitetom i sigurnošću pokrivamo svaku intervenciju. Spremni smo na Vaš eventualni zahtjev preuzeti obrtnike s kojima ste prije surađivali, da i dalje brinu o pojedinim problemima Vaše zgrade ukoliko ste bili zadovoljni pružanjem njihove usluge.

Godišnji, odnosno višegodišnji program održavanja sadrži planirane troškove za:
- obvezne radove
- hitne popravke
- male popravke
- nužne popravke
- izvanredno održavanje
- pogonske troškove i
- troškove osiguranja zgrade
Program održavanja zgrade potrebno je realno napraviti, saslušati želje suvlasnika za poboljšicama, odrediti prioritete održavanja ( npr., uvrstiti u program održavanje dizala te procjenu stanja istog, utvrditi visinu sredstava potrebnih ili koja će biti potrebna za razne sanacije (terase, izmjene ventila, ravni ili kosi krovovi... ), uložiti određeno vrijeme oko definiranja svih radova koje je potrebno obaviti u tom ili dužem razdoblju u suradnji sa suvlasnicima. Budući da je to normalni slijed nekih radova, gotovo je nemoguće iznijeti sve prijedloge oko održavanja zgrade, te ukoliko se odlučite za sklapanje Ugovora sa našom tvrtkom rado ćemo organizirati upravljanje i održavanje Vaše zgrade.
Nadam se da smo vam približili poslovanje naše tvrtke.
Sa poštovanjem,


Direktor:

Dražen Pizek ing. građ.


Example pic